Divortul este tot mai aproape in cuplul Andreea Balan – George Burcea. Cantareata a reactionat pentru prima data, dupa ce a aparut informatia ca ar fi probleme in paradis si a lasat sa se inteleaga ca sotul sau este cel care vrea sa plece din relatie.
Andreea Balan alimenteaza zvonurile privind divortul de George Burcea

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Andreea Balan a distribuit un articol de pe un blog in care se abordeaza problema femeilor puternice, alaturi de care unii barbati nu vor sa traiasca.

Andreea Balan si-a deschis, astfel, sufletul in fata fanilor sai si lasa sa se inteleaga ca sotul sau este cel care fuge si pe ea o vede „o scorpie carierista si autoritara”.

Redam o parte de textul plin de inteles, pe care Andreea Balan l-a transmis publicului: „Barbatilor le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca sa le cucereasca. Nu-si doresc sa traiasca alaturi de ele.

Se zbat sa le cucereasca, doar ca sa-si demonstreze lor si celor din jur valoarea. Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar ca, dupa ce isi fac demonstratia de forta, abdica. Fug.

Pleaca. De ce? Pentru ca femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele si oricum ar face, cand el se reflecta in ea, se vede marunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carierista si autoritara. Reusitele ei il dor. Barbatilor le plac femeile puternice, dar nu la ei acasa si nu in vietile lor”, este o parte din textul distribuit de Andreea Balan.

Divort la cateva luni de la nunta

Pe 15 septembrie 2019, Andreea Balan si George Burcea isi uneau destinele si in fata lui Dumnezeu. A fost o nunta uriasa, la care au luat parte o multime de vedete. Acum, se pare ca cei doi o vor lua pe drumuri separate la nici macar un an de cand au facut nunta.

coral