Andreea Ibacka isi exercita deja “meseria” de mamica, vedeta a nascut in urma cu trei luni o fetita, iar acum se simte o femeie implinita. Dupa ce Andreea Balan a facut stop-cardiac, actrita s-a decis sa vorbeasca despre problemele pe care le-a intampinat la nastere.

Chiar daca acum este foarte fericita alaturi de micuta ei, Andreea Ibacka a trecut prin clipe dificile, cu multe zile de recuperare, incercand sa nasca natural, insa, intr-un final a suferit operatia de cezariana. „E foarte frumos, e greu, dar e greu ca la toata lumea adica nu e ceva iesit din comun la mine… este incredibil de frumos adica sunt satisfactii enorme orice gest, orice zambet de al copilului e minunat si te incarca pentru intreaga zi. Cel mai greu a fost experienta de la nastere. A fost cumplita recuperarea  am avut nist dureri cum nu credeam ca exista. Eu mi-am dorit mult sa nasc natural, am incercat, dar nu s-a putut. Din sala de travaliu m-au mutat de urgenta la sala de operatii pentru a-mi face cezariana pentru ca nu reuseam sa nasc un copil atat de mare cum a fost fetita mea. Am avut niste dureri groaznice, n-am putut sa merg”, a spus Andreea Ibacka.

S-au decis cum o va chema pe fetita

Dupa mai multe discutii, cei doi parinti au ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste… numele fiicei lor nou nascute. Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a contribuit esential la alegerea numelui, dat fiind faptul ca ea a propus ca numele surorii sale sa fie Namiko Ibacka.

„Dupa sute de liste cu prenume parcurse din scoarta in scoarta, de toate originile si toate rezonantele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lasand cautarile noastre in acelasi punct. Punctul in care n-aveam nici macar o lista scurta pe care sa punem mana in drum spre maternitate. Doar cateva preferinte de-ale mele (nici alea sigure) si alte cateva preferinte de-ale lui taica-su. (…) Asa se face ca ne-am hotarat asupra prenumelui abia dupa ce am nascut. Cu toate ca sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house incepand de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

coral