Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin a comentat interceptarile DNA in care este jignita de colega ei de breasla Mihaela Radulescu.

Andreea Marin a subliniat ca ea si Mihaela Radulescu au caractere diferite si a subliniat ca nu o afecteaza in niciun fel afirmatiile iesite la iveala.

„Ce mai poate fi spus… Evident, avem caractere diferite. Probabil a avut o zi grea… Are dreptul la prezumtia de nevinovatie“, a declarat vedeta, potrivit Adevarul.
Stenogramele DNA care o dau de gol pe Mihaela Radulescu

In randurile de mai joi, puteti citi conversatia integrala pe care Mihaela Radulescu a purtat-o cu fostul partener de viata spre sfarsitul lunii mai a anului 2012. De asemenea, va reamintim ca ea si Andreea Marin au colaborat in urma cu doi ani la emisiunea “Uite cine daseaza”, unde nu ratat nicio clipa “sa se intepe”.

Mihaela Radulescu: … ca eu am putine motive sa ma enervez… si cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care imi sare tandara este inegalitatea dintre mine si vita aia de Marin. Asta are un promo pe post care, eu totusi cunoscand aceasta meserie, costa niste zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hartie, cu camere…
Emilian: O sa…
Mihaela Radulescu: Promo meu e filmat cu aparate foto pentru ca mi-au spus baietii ca n-au camere… (injura)
Emilian: Pot sa te opresc o secunda sa o luam incet? Alo?
Mihaela Radulescu: Nu, nu poti sa ma opresti! Lasa-ma sa spun problema!
Emilian: Asculta-ma! Asculta-ma!
Mihaela Radulescu: Sunt niste mii de euro aruncati pe un promo la Marin, mie imi fac sa-mi verse stomacul cand ma gandesc ca eu n-am avut un promo nici macar decent…
Emilian: Ma asculti o secunda? Asculta-ma! Pot sa te opresc o secunda? Doua lucruri importante. Iti fac ce promo vrei tu. Am o singura rugaminte. Du-te, vorbeste cu ei… iti spune ca nu exista, eu iti fac sa existe, doar ocupa-te tu si fa-l dupa capul tau si cum vrei tu si eu ma ocup sa ai tot ce vrei. Doi: madam Marin, pentru tine sa stii, s-a ocupat sa-si faca promo.
Mihaela Radulescu: Pentru ca asta traieste aici. Nu si l-a facut ea. I l-a facut o agentie.

Mihaela Radulescu: Agentia costa dublu. Deci eu am aflat…
Emilian: Atentie! Aici vreau sa-ti spun…
Mihaela Radulescu: Nu! Eu vorbesc acum si ma asculti! Ea nu are, de cand ma stiu eu…
Emilian: Nu-mi place cum tipi la mine. Deci eu sunt calm si vorbesc cu tine. Nu-mi place daca…
Mihaela Radulescu: N-are nicio idee. Ea… Asculta-ma! Nu-mi spune mie ca Marin a facut. Marin s-a dus si a dat o caruta de bani, pentru ca avea caruta de bani…
Emilian: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu platesc promouri, n-am vreo treaba. Intelege acest mic detaliu. Deci daca vrei opinia mea si daca vrei sa te amuzi… da’ nu mai comenta cu altii si invata: orice comentariu despre ea cu altii, te pozitioneaza ca una care te deranjeaza si suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Pai…
Mihaela Radulescu: Eu ma… pe fata asta si ma stiu sigur de o mie de ori aratand mai bine, mai desteapta si mai misto ca fata asta. Ma doare in… de fata asta. Nu vreau insa sa se vada, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi facut de agentie, facut pe pelicula de film, cu regizor. Am aflat. Stiu exact cine l-a facut si cat costa un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru ca echipa din Realitatea mi-a zis: „Ba, ne pare rau, azi nu avem camere profi cu noi si filmam cu aparatul“. Am crezut ca mor.
Emilian: Am o rugaminte, daca se poate, ca-mi crapa capu’. Mai mult decat ti-am spus, nu am ce-ti spune. Ocupa-te! Fa-ti ce promo vrei tu. Eu iti asigur tot ce ai nevoie, ca la emisiune. Dar ocupa-te. Esti aici saptamana asta, fa-ti frumos sa fie in regula. Hai sa ne ocupam.
Mihaela Radulescu: Ihi. Am inteles.

coral