Dupa perioada divortului de medicul turc, vedeta s-a reinventat. A reusit sa slabeasca, sa arate mai tanara si are un nou iubit.

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei, de mai bine de 1 an. Acestia impart vila pe care vedeta o are in Bucuresti, in zona Parcul Circului. Alaturi de ei locuieste, cum era si normal, Violeta, fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr, fostul ei sot care in 2019 a devenit parinte, alaturi de Lavinia Pirva.

Andreea Marin a marturisit ca Adrian Brancoveanu, iubitul ei, locuieste acasa la ea. Cei doi impart vila vedetei care are si o gradina superba. Adrian Brancoveanu se intelege de minune cu fiica vedetei, Violeta. Acestia se joaca aproape in fiecare seara.

Andreea Marin locuieste cu iubitul ei

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva in urma, cu dragoste imi privesc copilul si imi iubesc barbatul. Ne trezim la ora 7, eu si fetita mea, Adrian la 7 si jumatate, sa ne pregatim pentru ziua ce vine. Fetita mea merge la scoala, fiecare dintre noi la biroul sau.

Seara a inceput sa devina nelipsita bataia cu perne. Eu sunt mai dura asa ca mama si pun limite pentru ca ar exploda intreaga casa daca ma iau dupa cei dragi. Nu stiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se intampla. Cred ca intr-o zi o sa intre si pisicile in jocul lor, momentan sunt speriate. E placut! Avem o casa vesela.

Planuim si o vacanta in 3, dar inca nu am ales o vacanta, stiu ca vom alege un loc insorit.”, a spus Andreea Marin pentru VIVA!.

coral