Andrei Stefanescu s-a casatorit ieri in secret cu Antonia, femeia alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste si care i-a daruit un superb baietel in urma cu doi ani. Cununia civila a avut loc in Sinaia, iar in cadrul unui interviu oferit in urma cu cateva ore, artistul a dezvaluit care este motivul pentru care au ales acest oras. Intrebat de ce a tinut sa se stie despre fericitul eveniment, el a subliniat: “Am vrut sa fie ceva doar al nostru”.

Andrei Stefanescu s-a casatorit ieri in secret cu Antonia

Antonia, partenera de viata a lui Andrei Stefanescu, a stralucit in ziua cununiei civile. Ea a imbracat o rochie roz, scurta, care a avut o croiala foarte sexy. Cand si-au daty acordul in fata ofiterului de la Starea Civila, cei doi soti i-au avut alaturi doar pe nasi si pe fiul lor, Ayan, care a tinut aproape tot timpul buchetul miresei.

“Nu am avut timp sa plang. Emotia a fost una frumoasa, pentru ca ne-am dorit mult timp sa se intample acest eveniment. A fost o emotie fireasca, nu ceva stresant. Totul a decurs firesc si chiar rapid”, a marturisit mireasa Antonia in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

“Am tinut secret total. Am vrut sa fac departe de Bucuresti, de toata nebunia. Sinaia este un oras care mie imi trezeste amintiri extraordinare. Mi-am petrecut o parte din copilarie aici, in vacante. E un oras de care sunt foarte legat sufleteste. Am zis ca am facut o data la primarie, nu mai fac. O fac in alta parte, ca poate iese mai bine”, a declarat Andrei Stefanescu in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Carismaticul cantaret si Antonia au aniversat 6 ani de relatie in urma cu o saptamana.

coral