Antonia este una dintre cele mai sexy femei din Romania. Iubita lui Alex Velea nu este deloc pudica si pozeaza adesea in ipostaze incendiare care iau mintile barbatilor. Cantareata este mama a trei copii, dar are un corp superb pe care il intretine la sala de fitness.

Antonia a pozat complet goala pe o plaja

Antonia (30 de ani) a fost declarata una dintre cele mai frumoase femeie din lume. Timp de 5 ani cantareata a fost inclusa  de publicatia independent Critics pe lista celor mai frumoase chipuri. Anul trecut cantareata a ocupat locul 8 in topul celor mai sexy femei. In top se mai regasesc Candice Swanepoel, Rihanna, Keira Knightley, Nina Dobrev, Gigi Hadid si multe alte staruri internationale.

Antonia este mama a trei copii, dar semnele nasterii nu se vad pe corpul ei frumos. Cantareata reuseste sa impresioneze de fiecare data cand apare in public nu doar prin tinutele pe care le poarta, dar si prin atitudine.

Iubita lui Alex Velea nu este deloc o persoana pudica si a pozat de nenumarate ori in ipostaze incendiare. Recent, Antonia a realizat o sedinta foto incendiara pe plaja Corbu. Cantareata a aparut nud pe coperta revistei Marie Claire Romania.

 

coral