Armin Nicoara si Vladuta Lupau sunt protagonistii unui scandal urias. Cei doi artisti tin primele pagini ale presei de cand el a dezvaluit ca ar fi avut o relatie cu ea. Frumoasa cantareata a negat totul si a spus ca au fost doar prieteni, iar sotul ei i-a luat apararea si l-a facut praf pe saxofonist.

Armin Nicoara si Vladuta Lupau, vacanta impreuna in Austria?

Armin Nicoara a publicat pe pagina lui de Facebook o fotografie din vacanta in Austria, unde este plecat acum. Desi in imagine este singur, fanii cred ca partenera cu care a decis sa plece peste hotare ar putea fi chiar Vladuta Lupau.

Cantareata a publicat si ea pe pagina ei cateva imagini si a impartasit cu fanii ei ca se afla si ea tot in Austria. „Coincidenta?” au intrebat fanii, fara a primi inca un raspuns oficial din partea artistei Vladuta Lupau sau a saxofonistului Armin Nicoara. Multi sunt convinsi ca cei doi fosti colegi de trupa formeaza un cuplu si se ascund de ochii lumii.

In mijlocul scandalului cu saxofonistul Armin Nicoara, Vladuta Lupau a ajuns in fata judecatorilor!

In mijlocul scandalului a aparut si informatia ca Vladuta Lupau ar fi pierdut recent, anul trecut, un proces deschis la Judecatoria Cluj Napoca. Nemultumita ca fusese amendata pe raza judetului de Inspectoratul de Politie Judetean Cluj, artista a chemat la tribunal autoritatile, dar a pierdut in prima faza, judecatorii considerand amenda initiala drept valabila. 

coral