Bobbi McCaughey se nascuse cu o glanda care nu producea suficienti hormoni pentru a stimula ovulatia. Desi cuplul avea deja o fata, Bobbi si sotul ei isi doreau mai multi copii, insa nu stiau ce ii astepta!

O singura injectie cu medicamente pentru fertilitate s-a dovedit mai mult decat suficienta, iar ambii parinti au refuzat sa accepte sugestia medicilor atunci cand li s-a spus ca cei sapte copiii ai lor ar putea avea probleme, si ca mai putini ar avea mai multe sanse de supravietuire. Parintii nici nu au vrut sa auda de asa ceva.

In timp ce sarcina se apropia de termen medicii insistau sa ,,renunte” la patru dintre bebelusi, pentru ca rata de supravietuire a celorlalti sa creasca. Dar cei doi nici nu au luat in considerare aceasta varianta: ii voiau pe toti cei sapte copilasi!

Si miracolul s-a produs, toti cei sapte copii s-au nascut sanatosi! Vazand cat de greu este sa cresti 8 copii, familia si prietenii au contribuit cu totii la ajutarea acestei familii speciale. Au primit tot felul de donatii, inclusiv o casa, macaroane cu branza pentru un an intreg, scutece gratis timp de 2 ani, dar si o camioneta.

Acum toti copiii au implinit 18 ani, iar parintii sunt tare mandri de ei!

 

coral