Multi oameni detesta cainii de lupta si sunt de parere ca aceste rase sunt mult prea violente pentru a fi tinute in case sau plimbate in spatii publice.

Greg Heinen a aflat insa pe pielea lui ca nu este deloc asa! Totul a inceput dupa ce a cunoscut-o pe viitoarea lui sotie, care il avea pe Zach, un mascul pitbull de dimensiuni impresionante.

Comportamentul cainelui era unul destul de agresiv, motiv pentru care Greg nu a reusit niciodata sa lege cu el o relatie de prietenie. In momentul in care fiica lui s-a nascut, barbatul s-a temut, si si-a avertizat sotia ca daca micuta va pati ceva din cauza cainelui, il va omori cu mainile lui.

Femeia a fost de acord cu el deoarece nici macar ea, cea care l-a crescut de cand era pui, nu stia la ce sa se astepte de la comportamentul patrupedului.

Au avut insa o surpriza imensa in momentul in care Zach a luat primul contact cu micuta. Pitbull-ul a inceput sa o linga si sa o miroasa, iar de atunci se comporta de parca ar fi protectorul ei.

"Nu m-as fi asteptat niciodata la asta, se pare ca pana si cei mai agresivi caini au un suflet mare", recunosc stapanii.

coral