Câinii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, dar atunci când nu ești stăpânul lor, ai putea avea o cu totul altă idee atunci când vei dori să îi mângâi. Povestea se schimbă mai ales când vine vorba de Pittbulli, Rottweileri și Ciobănești germani, dacă i-ai vedea pe stradă liberi, prima reacție a oricui ar fi aceea de a fugi pentru a scăpa cu viață.

De-a lungul timpului au existat multe studii despre rănile provocate de mușcăturile de câine, doar 51% dintre atacurile cu adevărat serioase au fost provocate de pittbulli. Un alt studiu care a durat 15 ani a confirmat această descoeprire, se pare că pittbullii sunt cu adevărat cauza majoră a atacurilor populațiilor din orașele din America.

Sophie Thomas avea grijă de florile din grădină atunci când patru pittbulli au intrat pe proprietatea ei și au început să o atace. Cu câțiva ani în urmă ea fusese victima unui adevărat atac de acest fel, acum femeia în vârstă de 97 de ani muncea în grădină atunci când patru pittbulli agresivi au apărut de nicăieri.

Sophie a spus că își petrecuse toată ziua în grădină, iar câinii au încojurat-o, apoi au stat lângă ea până când unul dintre ei s-a repezit.

Din fericire l-a putut lovi în cap și acesta s-a îndepărtat. Dar nu era finalul. Un alt câine a sărit la ea și nu știa cum va scăpa.

Tiger, pisica lui Sophie o va salva pe bătrână, eroul cu blană a simțit pericolul și i-a distras pe câini. Pisca a sărit în mijlocul

câinilor și apoi a fugit spre garaj, iar câinii au urmărit-o, ceea ce i-a dat lui Sophie o șansă să scape.

Femeia povestește: ,,Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă pisica mea nu ar fi intervenit. Ea îmi e foarte apropiată și mă urmărește peste tot, eu locuiesc singură și ea e prietena mea.”

După ce femeia a intrat în casă se temea că amica ei cu blană nu va supraviețui, dar Tiger s-a întors în scurt timp la ușa lui Sophie.

Anne Daniels, proprietara câinilor, a fost amendată cu 300 de dolari, deși ea a menționat că nu crede că animalele ei de companie sunt capabile să atace un om. coral