Relatia Biancai Dragusanu cu Alex Bodi sta pe un butoi cu pulbere. Apropiatii blondinei sustin ca aceasta ar fi anulat toate pregatirile pentru ceremonia religioasa din aceasta toamna.
Bianca Dragusanu a anulat nunta cu Alex Bodi, dupa ce barbatul a agresat-o in parcarea unui restaurant

In urma cu cateva zile, vedeta a fost agresata de sot in parcarea unui restaurant, iar scandalul a fost unul urias. Se pare ca Bianca Dragusanu nu a putut trece peste acel episod neplacut si a decis sa puna stop tuturor pregatirilor pentru ziua cea mare.

‘Totul s-a schimbat de cateva zile. Bia a sistat pregatirile, fara sa stea pe ganduri. Ar putea pierde si avansul dat la local daca nu se decide ce o sa faca legat de petrecere. Deocamdata, nu i-a trecut supararea definitiv, chiar daca pare ca s-a impacat cu Alex. Vom vedea ce se va intampla’, au povestit persoane apropiate.

Pe 1 august, Bianca Dragusanu a spus din nou ‘DA’. Cei doi au fost cu alti doi prieteni la primarie si s-au casatorit in mare taina.

Din cate stim noi, cei doi vor merge la biserica pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va tine la un palat select de langa Bucuresti! Daca nu se mai intampla ceva intre ei pana atunci, si totul va merge snur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importanta petrecere a anului”, au dezvaluit amicii lor, pentru WOWbiz.ro, in urma cu doua saptamani.

coral