Desi a fost cucerita de frumusetile pe care le-a descoperit in metropola Hong Kong, unde este impreuna cu Alex Bodi, Bianca Dragusanu a rabufnit. Ea a dezvaluit public ca se intoarce singura din vacanta petrecuta la mii de kilometri distanta de Romania si a explicat si care este motivul.

Bianca Dragusanu a rabufnit in vacanta cu Alex Bodi: “Ma intorc singura”

Fosta prezentatoare a facut un live pe o retea de socializare in timpul caruia a marturisit ca viata o desparte din nou de Alex Bodi… dar nu este vorba despre o ruptura a relatiei, ci… din cauza unor proiecte pe care le are de onorat aici, in tara, ea este nevoita sa se intoarca mai devreme. Din pacate, partenerul ei de viata nu o poate insoti, pentru ca el mai are multe treburi de rezolvat in Hong kong.

“Da, ma intorc singura, pentru ca el ramane aici. El a venit cu treaba, nu a venit numai sa se plimbe. El a venit cu treaba si el munceste in fiecare zi, de dimineata pana seara”, a declarat Bianca Dragusanu intr-un live facut pe o retea de socializare.

La un moment dat, blondina sexy a rabufnit… pentru ca a fost infuriata despre faptul ca s-a zis ca s-a logodit cu Alex Bodi, dupa ce a primit un inel de la acesta. In timpul marturisirilor, Bianca Dragusanu a tinut sa lamureasca unele zvonuri care au aparut in ultima vreme; a negat ca este insarcinata pentru a doua oara.

“Ce sunt, ma, prostiile astea? Exagerarile astea? Pai, ce crezi, ca cu un inel se face primavara? Poate cu un sac de inele”, a spus raspicat Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, ei au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezenta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

coral