Dupa 7 ani de relatie, Oana Roman si Marius Elisei au decis sa se desparta. Chiar Oana Roman a postat un mesaj surprinzator in mediul online, anuntandu-i pe internauti ca doreste sa elimine, de la bun inceput, speculatiile sau zvonurile legate de problemele aparute intre ea si Marius.

In cuprinsul mesajului sau, Oana Roman a specificat si ca amandoi s-au luptat de-a lungul timpului, cu boala, cu lipsurile si cu grijile, insa marturiseste ca – impreuna – au trait si momente minunate. Mai mult, Oana Roman a dorit sa precizeze in mesajul sau ca numai timpul va decide daca separarea – hotararea luata de comun acord – va fi… pentru totdeauna.

”In aproape 7 ani de relatie am trait impreuna cu Marius momente absolut minunate si fericirea adevarata , dar am avut si momente foarte grele in care amandoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste incercari si au pus amprenta asupra noastra si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care intre noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord sa ne separam! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.Scopul nostru comun ramane acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amandurora din toate punctele de vedere. Cand parintii mei au divortat, tata a decis sa intrerupa orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferinta si o trauma de nedescris”, a scris Oana Roman.

”Se face pe fond de stres”

Cu mai mult timp in urma, Oana Roman a dezvaluit ca Marius Elisei lupta cu o boala care are care punct de pornire stresul. Si a mentionat atunci ca este sigura de faptul ca va fi tot ea… acuzata.

Vedeta a vorbit si despre boala sotului sau. ”Este o alopecie care se face pe fond de stres. O sa se spuna ca din cauza mea a patit asta. Eu am o prietena foarte buna si care este medic dermatolog si i-a prescris un tratament. El are par deja acolo si nu se vede inca. Tratamentul a avut efect si trebuie sa isi dea in fiecare zi”, a adaugat Oana.

coral