Brigitte, fosta sotie a lui Ilie Nastase, sare ca arsa atunci cand cineva ii ataca iubitul, mai nou, chiar logodnicul, Florin Pastrama. Brigitte mai spune ca-l sustine de acasa ep Florin, ea parasind show-ul Ferma.

”Il sustin de acasa. (…) Din punctul meu de vedere, e totul stabilit (cu privire la nunta). Dar, cine stie? Ca acolo e Otniela, toate hienele alea de acolo care au incercat sa ii impuie capul impotriva mea. Poate iese omul resetat, impotriva mea…”, a explicat explica Brigitte Sfat pe vlogul lui Jorje.

Brigitte a mai spus ca la nunta ei nu va fi invitata Otniela, concurenta care a eliminate-o din competitie.

Brigitte l-a ironizat asa, usor, Florin Pastrama si a explicat si motivele pentru care nu il va astepta cu sampanie, acasa, la iesirea din ”Ferma”. ”El daca bea un pahar nu stie pe ce lume este”, a spus, razand, Brigitte Sfat.

”Cand am ajuns la ei la cabana, m-a prostit. Mi-a spus ca toata lumea doarme, asa, claie peste gramada. Si nu aveam loc, m-am pus langa el, in pat, si el s-a pus cu un picior, cu o mana peste mine. La un moment dat, am murit de cald, aveam o pijama groasa si m-am dezbracat cand am vazut ca nu e nimeni treaz, mi-am luat tricoul. Ce sa vezi? O mana imi tragea tricoul, ma ajuta sa ma imbrac… (…) El, in mijlocul noptii, a inceput sa ma imbratiseze…”, a mai dezvaluit femeia.

Asa a acceptat Brigitte relatia cu Pastrama

”Florin Pastrama va trece la penticostali pentru ca Brigitte i-a spus clar ca ea trebuie sa se casatoreasca cu el si in fata Domnului, ca acelea sunt juram,intele la care tine ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte sa fie a lui”, a spus o sursa din cadrul ”Ferma”, potrivit wowbiz.ro.

coral