Ancheta continua in cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dinca! De data aceasta, procurorii au scos la iveala un detaliu complet neasteptat, ce schimba complet cursul anchetei!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. In cursul saptamanii trecute, DIICOT a dispus formarea unei comisii speciale pentru a se ocupa de veificarea proprietatilor inculaptului, dar si a inregistrarilor politiei din Italia, pentru a vedea daca Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, a comis infractiuni peste hotare.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Inca de la inceputul anchetei au existat suspiciuni cu privire la faptul ca Gheorghe Dinca ar fi avut legaturi cu retele de trafic de persoane din strainatate, in special din Italia, tara unde a muncit pentru o perioada.

Recent, jurnalistii Antena 3 au reusit sa ia legatura cu politia italiana si astfel a iesit la iveala raspunsul in cazul cercetarilor facute:

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Am contactat politia italiana si, din surse oficiale din politia din Italia, nu exista niciun fel de informatii sau date despre Gheorghe Dinca in vreo baza de date in Italia”, a spus Radu Tudor.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Nu exista nicio informatie privind vreo infractiune savarsita de Gheorghe Dinca in Italia sau elemente care sa ateste vreo legatura infractionala cu filiere ce tin de prostitutie sau alte incalcari ale legii”, a declarat Radu Tudor la emisiunea celor de la Antena 3.

coral