Bogdan "Syda" Ionescu a dezvaluit in ce relatie este cu fosta sa sotie, Elena Basescu, fata cea mica a ex-presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

S-au despartit, insa Elena Basescu si fostul ei sot, Bogdan „Syda” Ionescu au ramas in relatii cat se poate de bune. Fostul partener de viata al mezinei ex-presedintelui Traian Basescu a facut declaratii in acest sens pentru click.ro.

„Relatia pe care am cu Elena e extraordinara. Amandoi avem aceleasi prioritati si anume copiii pe care ii avem impreuna: Sofia Anais si Traian Jr. Ne intelegem de minune si la program, pe langa miercurile si cele doua weekenduri pe luna, pe care le stau cu copiii, se mai adauga si vacantele si mini-vacantele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, in functie de activitatile celor mici, cum ar fi inot, schi, balet”, a spus Bogdan Ionescu.

„De vreo doua luni s-au adunat mai multe si mi-am spus „STOP”. Vreau si caut liniste acum. Tot timpul am nevoie de caldura copiilor mei si a familiei, care ma sustine neconditionat”, a adaugat el.

Elena Basescu, mezina fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are doi copii din casatoria cu Bogdan Ionescu, Sofia si Traian. Mariajul Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat in septembrie 2016, dupa patru ani de casatorie. In data de 14 octombrie anul trecut, Elena Basescu a botezat-o pe fiica sa cea mica, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Basescu si primul pe care il are cu Catalin Tomata.`

coral