Catalin Botezatu a trecut prin momente foarte grele. Renumitul designer a fost operat de urgenta. O echipa de filmare a fost alaturi de el la spital, in Istanbul.

Catalin Botezatu a suferit o interventie chirurgicala si i-a fost indepartata o tumora. Operatia a avut loc in Turcia, intr-o clinica din Istanbul.

Catalin Botezatu si-a aratat operatia de pe burta.

Ce declaratii a facut Catalin Botezatu de pe patul de spital:

Nu credeam ca o sa am niste dureri atat de mari. Niciodata nu am avut dureri asa mari! Durere in tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arata ca la NASA.

Imagini cu Catalin Botezatu pe patul de spital! Cum arata operatia de pe burta: “Am trecut pe langa moarte, am oprit cancerul”

Catalin Botezatu a aratat telespectatorilor cum arata burta lui dupa operatie: Stomacul meu e putin umflat.

M-am speriat cand am vazut cum arata operatia. Sunt doua cusaturi, una cu niste capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznica dupa ce s-a dus anestezia. Au fost multi medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu stiu cate aparate, la nu stiu cate fire. Am zis: Doamne, ce am patit? Ce mi se intampla?! Medicii sunt nemaipomeniti!

Aveam o durere care se misca de colo-colo, nu i-am dat importanta. Am facut un control total, i-am spus dlui doctor ca ma doare in stomac ceva. S-a sfatuit cu alti medici. Mi-a zis ca e apendicele. De jurul imprejurul apendicelui sunt niste saculeti, daca se lipesc de apendice nu e bine, dar nu imi inchipuiam ca e asa. Am trecut pe langa moarte, am oprit cancerul.

Medicii turci care l-au operat pe Catalin Botezatu au facut declaratii despre afectiunea designerului. Interventia a durat 5 ore si jumatate.

Doctorii care l-au operat pe Bote: Neoplasm mucinos, o tumora foarte rara care se poate transforma in cancer. A trebuit sa programam operatia aici. Starea lui este buna, operatia a decurs foarte bine.

Bote: Nu m-am speriat. Accepti orice atunci cand stii ca bate la usa cineva, am simtit ca moartea bate la usa. Am avut numai cosmaruri, lumea nu stie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva aratam pe Instagram. coral