Brigitte Nastase si Claudia Pavel s-au certat ”la cutite” in show-ul ”Ferma”, iar unul dintre motive a fost acela ca Brigitte nu a putut uita ”aventura” dintre Claudia si Catalin Cazacu, fostul ei iubit. Claudia si Catalin au fost colegi in emisiunea Exatlon de la Kanal D, iar Brigitte si Cazacu au avut, la un moment dat, o idila.

Catalin Cazacu este mai mult decat vedeta Kanal D. Este campion la motociclism si unul dintre cei mai vanati burlaci din showbizul autohton. A participat la ”Exatlon” si, pe langa toate amanuntele legate de concurs, a intrat in atentia publicului si pentru ca i-a cazut cu tronc Claudia Pavel, ceea ce a nemultumit-o profund pe Brigitte Nastase. Dar Catalin Cazacu, intrebat de okmagazine.ro, spune ca nu stie absolut nimic despre scandalul dintre cele doua.

”Nu stiu nimic din toata povestea asta. Eu am mai fost si stiu cum e in reality show-uri. Se mai taie de acolo si de acolo… Cine stie ce-au zis fetele acolo. Sunt suta la suta convins ca nu este vorba despre mine”.

Mai mult, Catalin Cazacu sustine ca Brigitte si Cream nu ar avea niciun motiv sa se certe din cauza lui, iar in ceea ce priveste aventurile sentimentale declara ca e vorba doar despre prietenie, atat si nimic mai mult.

”Aoleu! Inseamna ca ele stiu mai multe decat mine. Eu nu pot sa-mi dau cu presupusul. Din punctul meu de vedere, nu. Sub nicio forma (n.red. – nu ar avea de ce sa se certe pentru el). Suntem cunostinte. Orice inger are un trecut, orice drac are un viitor”.

 

coral