Catalin Maruta a fost invitat in emisiunea Click! Live si a discutat – deschis, fara ocolisuri -, despre viata sa, despre preferintele si… secretele sale. Nu numai profesionale, ci si familiale. Cu atat mai mult cu cat fanii asteapta cu nerabdare sa afle informatii cat mai amanuntite despre… sarcina Andrei.

Catalin Maruta a pornit de jos, cum se spune, a muncit cu asiduitate, s-a dedicat, iar acum este un barbat implinit. Profesional si familial. ”Atunci cand se aprinde camera intri intr-o stare anume”, a recunoiscut el la inceputul interviului, dand de inteles ca nu are nevoie de pregatiri indelungate pentru a ”intra in atmosfera”. Cu atat mai mult cu cat experienta sa in domeniu este una impresionanta.

”E liniste in casa daca Andra raguseste”, a spus Catalin Maruta la un moment dat, zambind, iar discutia a deviat, imediat, catre presupusa sarcina a Andrei.

”Care a fost prima ta reactie atunci cand Andra te-a anuntat ca o sa mai ai un baiat, ca apoi, peste ani, sa afli ca vei mai avea si o fetita?”, a intrebat moderatorul.

”Ne-am dorit foarte tare sa avem copii. Mi-aduc aminte foarte clar cand a venit David pe lume, cand a venit Eva pe lume… Si m-am bucurat nespus de tare, da. Mi-aduc aminte momentele alea, n-ai cum sa le uiti. La primele ecografii, Andra mereu povestea ca acolo (n.r. – in burtica ) este… Mariuca, este o fetita. Si n-a aparut… Mariuca, a aparut David. Dar a aparut si Mariuca dupa patru ani. E o diferenta de patru ani intre ei”,a raspuns Catalin Maruta.

Catalin Maruta: ”Ne mai dorim copii…”

”Dupa David si Eva ce nume de botez o sa urmeze?”, soseste, in sfarsit, intrebarea care incearca sa il aduca pe Catalin in ”zona” delicata a unei alte sarcini in familia Maruta.

”Ne-am dori foarte tare si ne place sa avem o familie numeroasa, dar vreau sa iti raspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e insarcinata. (n.r. – zambeste ) Observ toata povestea asta, zilnic, si imi place sa o spun transant. Daca ar fi insarcinata ti-as spune. Nu, nu e insarcinata. Dar ne mai dorim copii, insa Andra nu e insarcinata. Ma amuza foarte tare cand vad tot felul de stiri. Noi, eu si Andra, am fost niste oameni care niciodata nu s-au ascuns. Nu e insarcinata acum Andra, asteptam sa mai creasca putin si Eva. Cand se va intampla, cu siguranta vom spune”, a fost raspunsul dat de Catalin.

coral