O femeie de 88 de ani a fost internata la Spitalul Muncipal Pascani, acuzand dureri la piciorul stang, numai ca – dupa doua saptamani – a fost externata in stare mult mai grava. Batrana avea rani deschise pe spate si pe membre, iar dupa alte doua saptamani a murit.

Fiul sau a depus o plangere la Directia de Sanatate Publica Iasi, acuzandu-i pe medici si specificand ca starea de sanatate a mamei sale s-a deteriorat in spital.

“La internare, mama mea era foarte vorbareata. Nu prezenta nici un semn sau motiv de moarte. Dupa cateva zile de la internare am constatat ca mama mea nu mai vorbea, nu mai manca, nu mai bea apa, nu mai deschidea ochii, nu mai misca nici mainile, nici picioarele”, povesteste fiul acesteia in plangerea facuta la Directia de Sanatate Publica Iasi dupa decesul mamei, care a avut loc la o luna dupa internare, potrivit libertatea.ro.

Fiul batranei considera ca aceasta nu a fost ingrijita corespunzator, iar in majoritatea timpului petrecut in spital a fost sedata. “Erau rani foarte mari, profunde, de i se vedeau oasele, ajunse in putrefactie si mirositoare, toate facute din cauza ingrijirii necorespunzatoare”, a mai spus fiul femeii.

 

coral