O noua zi in ancheta din cazul crimelor petrecute in Caracal. Gheorghe Dinca a fost adus joi in fata procurorilor, pentru noi audieri. Desi anchetatorii nu au transmis o informatie oficiala, Alexandru Cumpanasu a dezvaluit ca avocatul familiei l-a anuntat de faptul ca Dinca si-a schimbat din declaratii. Ei bine, avem noi detalii privind acest aspect.

Se pare ca joi, 5 septembrie, pus fata in fata cu procurorii si avocatii partilor, respectiv ai familiilor Melencu si Macesanu, Gheorghe Dinca si-a schimbat o parte din declaratii. Insa, in continuare, sustine ca le-ar fi ucis pe cele doua fete pe care le-a rapit.

Potrivit informatiilor transmise pe surse de Antena3, Gheorghe Dinca a venit cu anumite modificari in special in cazul Luizei Melencu. Inculpatul ar fi sustinut la audierile de joi ca nu a ucis-o pe Luiza Melencu in aceeasi zi in care a rapit-o, ci ar fi tinut-o timp de mai multe zile in casa, in acea camera a torturii. Dinca ar sustine ca a ucis-o pe Luiza Melencu dupa ce a aflat ca urmeaza ca sotia lui sa se intoarca in tara. Astfel, cu cateva zile inainte ca aceasta sa revina acasa, in perioada Pastelui, i-ar fi luat viata fetei.

Mai mult, dupa ultimele declaratii, Gheorghe Dinca ar fi devenit foarte agitat si ar fi zis ca nu intelege de ce trebuie sa raspunda in continuare la intrebari, tinand cont de faptul ca a marturisit aceste doua posibile omoruri.

De asemenea, Dinca ar fi spus ca nu este de acord ca avocatii partilor sa-i adrese intrebari, dupa ce el raspunde la toate intrebarile puse de procurori. In acest caz, Alexandru Cumpanasu a marturisit in urma cu putin timp ca, din cele spuse de avocatul familiei sale, Dinca a fost intrerupt de procurori si de avocatul sau, persoane care l-ar fi dus pe alte piste.

O alta modificare pe care ar fi facut-o la declaratii Dinca este ca, atunci cand a luat-o pe Luiza la ocazie, fata avea parul prins, sustine inculpatul acum. El o identifica altfel si ar spune ca a dus-o acasa, unde ar fi vrut sa o tina mai mult timp, dar a fost nevoit sa o ucida pentru ca sotia lui urma sa se intoarca acasa.

coral