Tanti Maria este femeia care a reusit sa il impresioneze pana la lacrimi pe Gigi Becali.

Tanti Maria are 80 de ani, iar acum isi traieste batranetea intr-un grajd. Casa i-a ars intr-un incendiu, iar ea a ramas fara un acoperis deasupra capului.

Tanti Maria Moise a primit o veste extraordinara! Impresionat de povestea ei, Gigi Becali a decis sa o ajute cu bani.

„Avem o rezolvare pentru cazul doamnei Moise, cu casa de mai devreme. Ne-a sunat domnul Gheorghe Becali si ne-a spus ca omul da banul, sa facem casa. Deci, doamna Moise va avea casa”, a anuntat Simona Gherghe.

Sorin Ovidiu Balan a spus ca va dona mobila primita mostenire de la parinti.

„In secunda in care prima camera e gata, dormitorul de la Braila, ramas mostenire de la parintii mei, il donez doamnei”, a precizat jurnalistul Sorin Ovidiu Balan.
Femeia a povestit intr-o emisiune de televiziune cum era sa moara in incendiul care i-a mistuit casa.

„Am vrut sa aprind focul in soba, sambata, la ora 4. Cand am tras chibritul, am facut un mototol cu ziar si am bagat in soba. Prima data, nu s-a aprins. A doua oara, a luat foc si a izbucnit peste mine. Am deschis usile si am iesit afara. Cand am intrat inauntru, aveam o galeata cu apa. Am aruncat cu galeata cu apa si langa soba, aveam o sobita de fier, mai aveam o saltea… Si a luat salteaua, ardea pe dedesubt. Am vrut sa trag de saltea si s-a luat focul cu mine. Am iesit afara cu pieptul plin de flacari. M-am tavalit si am alergat sa strig vecinii. Nu am mai putut”, a spus mamaita Maria.

coral