Andy a fost eliminat din Casa Puterea Dragostei, dupa ce a lovit-o pe Roxana, cauzandu-i o vanataie foarte mare pe picior, sub posterior. Imaginile cu bataia au fost facute publice chiar in gala de sambata.

Mai mult decat atat, Andy a primit numeroase mesaje din partea internautilor, care se pot imparti
in doua tabere: cei care il sustin in continuare, dar si cei care il judeca pentru ce a facut.

”Esti un arogant fara caracter. Nu ai meritat-o pe Roxana. Ai repetat ca ai scuipat-o dar "important" e ca ai plecat. Pe bune? Asta e important? Dar cand scuipi o femeie e egal cu a o bate, stiai? Te-a facut papitoi? Te-ai intrebat de ce te-a facut asa? Ai umilit-o si ai injosit-o in ultimul hal, fara sa tii cont de momentele frumoase pe care ti le-a oferit cand erati impreuna. Ai ras de ea in cel mai dezgustator mod posibil. Urat caracter”, ”Nu inteleg ce problema aveti cu baiatul. Andy arata bine, are hazul lui, iar hate-ul asta in urma unor concluzii trase de la TV nu-si are rostul. Iar feministele astea care par foarte afectate ca "a impins-o" pe Roxana cu piciorul sa priveasca situatia din toate unghiurile. Dati voi dovada de feminitate si dupa tratam altfel problema”, ”Esti frumos  dar fara caracter  Ai dezamagit multa lume lovind o fata / femeie  Urat din partea ta”, ”Vai de barbatia din tine”, sunt doar o parte din mesajele pe care Andy le-a primit pe social media.

Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana in casa Puterea dragostei! ”De frumoasa ce e…”

Pe de alta Andy a recunoscut de ce a scuipat-o pe Roxana la Puterea dragostei. "Nu va dati seama ce injurii imi adresa, in special de mama, lucru care pe mine m-a deranjat foarte tare. Ea stia ca parintele meu a fost bolnav si tot insista cu rautatea. De aceea, am recurs si eu apoi la micile actiuni de violenta. E adevarat ca am facut si mai mult. Am scuipat-o, DA!, dar am scuipat-o sa nu se deoache, de frumoasa ce e… ", a spus cu ironie fostul concurent despre incident.

coral