Cornel Galeș a murit, duminică, 1 decembrie, într-un cumplit accident de mașină. Fostul soț al Ilenei Ciuculete se afla în Spania.

Informația a fost prima dată lansată de nașa de cununie din căsătoria lui Cornel Galeș cu Ileana Ciuculete.
Ulterior, informația a fost confirmată și de Viviana, actuala parteneră de viață a lui Cornel Galeș.

Cu doar câteva ore înainte să moară, Cornel Galeș petrecuse alături de un grup de prieteni la un restaurant. Din imaginile postate de unul din prieteni, pe Facebook, reiese că Galeș se afla la o aniversare.

După ce a petrecut alături de ei la masă și a băut câteva pahare de vin, Galeș a plecat. Deocamdată nu se cunoaște contextul în care s-a produs accidentul de mașină în care a murit Cornel Galeș, însă acesta s-ar fi aflat la volan și nu purta centura de siguranță.

„Adio prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire , am luat masa împreuna !! Odihnește în pace , alături de zâna ta !”, este mesajul transmsi de prietenul lui Galeș, în compania în care s-a aflat duminica seara, înainte de accident.

Apropiații sunt în stare de șoc

„Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da. Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia, și mergeau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo. Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție”, a declarat Silviu Lepădat, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

coral