Gheorghe Dinca este in continuare supus audierilor, iar specialistii incearca sa intre tot mai mult in mintea criminalului din Caracal. Recent, barbatul a fost pus sa-si deseneze victimele, fiind fortat, astfel, sa ia in acest fel contact cu ele si sa-si aminteasca anumite detalii.

Ies la iveala detalii groaznice in legatura cu Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a fost pus de catre anchetatori sa-si deseneze victimele, pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, iar rezultatul a scos la iveala informatii puternice din caracterul monstrului care a ingrozit Romania. Potrivit antena3.ro, Gheorghe Dinca a desenat pe o coala A4 portretele celor doua fete pe care le-a rapit si pe care sustine ca le-a si ucis, in cel mai brutal mod cu putinta.

Sursa citata informeaza ca momentul in care a desenat-o pe Alexandra Macesanu a scos la iveala informatii ingrozitoare ale caracterului sau. Mai exact, Dinca s-a aratat a fi destul de agitat si chiar a tremurat foarte mult in momentele in care a tinut creionul in mana. A si verbalizat, iar detaliul care le-a atras atentia anchetatorilor a fost faptul ca Gheorghe Dinca a desenat-o pe ultima victima mult mai mica decat Luiza Melencu si gata de plecare, incaltata. Antena 3 mai informeaza ca Dinca a devenit nervos in timp ce o desena pe Alexandra Macesanu.

In momentul in care a trebuit sa o deseneze pe Luiza Melencu, lucrurile s-au schimbat. Gheorghe Dinca a desenat-o mai mare, mai matura pe prima sa victima, mai informeaza sursa citata.

coral