Amy Sharp, 28 de ani, din Marea Britanie, l-a cunoscut pe James pe Tinder. Dupa trei saptamani in care au comunicat online, cei doi au stabilit sa se intalneasca fata in fata. Lucrurile au luat insa o intorsatura neasteptata.

Tanara de profesie coafeza a povestit ca a vorbit cu barbatul si la telefon inainte sa se intalneasca, dar si pe Instagram si WhatsAppa, acolo unde a vazut mai multe fotografii cu el. Sau cel putin asa a crezut femeia, potrivit The Sun.

Ei au stabilit sa se intalneasca la un pub, la ora 21:00. Ajunsa in parcarea din fata localului, Amy a vazut masina lui James. Numai ca, din Mercedesul alb nu a coborat James, ci au coborat patru barbati care au inceput sa mearga cu pasi repezi spre ea.

Amy s-a speriat si a reusit sa fuga. Ea a apelat la politie, povestind ce i s-a intamplat. Autoritatile au aflat ca barbatul avea deja o iubita si ar fi creat profilul fals pentru a-si ascunde urmele.

In prezent, tanara vrea sa schimbe legislatia britanica, astfel incat persoanele care folosesc profiluri false pe internet sa fie pedepsite.

coral