Astazi, la capataiul Cristinei Topescu a venit si Andreea Berecleanu. Indurerata si imbracata in haine de doliu, prezentatoarea TV i-a adus colegei sale o coroana cu un mesaj tulburator.

Paparazzii Cancan.ro, cel mai tare site monden din Romania au surprins singura imagine cu mesajul scris de Andreea Berecleanu, pe coroana pe care i-a adus-o Cristinei Topescu, la capela Cimitirului Bellu. Cu ochii aproape in lacrimi, Andreea Berecleanu i-a adus colegei sale un ultim omagiu, iar pe panglica coroanei cu trandafiri rosii a scris: „Drum Luminos”.

La capataiul Cristinei Topescu au inceput sa vina cei din familia regretatei jurnaliste, dar si colegi si oameni care au cunoscut-o si au iubit-o. Cristina Topescu are mii de prieteni virtuali, insa de pe 28 decembrie si pana pe 12 ianuarie, atunci cand acreasta a fost gasita in propria sa locuinta din Otopeni, nimeni nu si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea, desi nu mai raspundea la telefon de zile bune.

Potrivit informatiilor obtinute in urma expertizei INML, Cristina Topescu a murit in urma cu 2 saptamani. Trupul fara viata al jurnalistei a fost descoperit de-abia pe 12 ianuarie, atunci cand o vecina, speriata de faptul ca nu mai raspunde nici la telefon si nici la usa, a alertat autoritatile. In casa Cristinei Topescu au mai fost gasiti 2 caini morti langa ea, cauza fiind, cel mai probabil, infometarea.

coral