Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD.

Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce a lansat o  tirada la adresa Vioricai Dancila aratand ca nu poate deveni presedinte si nici nu trebuie sa ceara dezbatere electorala deoarece "este femeie".

„O sa pun in discutie oportunitatea unei autosesizari. Legat de declaratie, mi-aduc aminte de Nicolae Steinhardt in ‘Jurnalul fericirii’, care spunea ca nu intelege acei oameni care confunda religia cu prostia.

Este adevarat ca nu este la prima abatere si cred ca in primul rand societatea trebuie sa reactioneze si sa ia pozitie fata de astfel de declaratii. Cu siguranta, se va lua in calcul faptul ca domnul Becali nu este la prima declaratie de acest fel. Eu nu am inteles de ce domnul Becali a facut astfel de declaratie pentru ca dumnealui nu are dreptul la vot. Are o interdictie de la condamnarea penala”, a declarat Csaba Asztalos potrivit realitateasportiva.net.

Amintim ca Gigi Becali a fost miercuri la sediul DNA pentru a ridica o ordonanta de clasare pe care a primit-o intr-un dosar din 2017. Cu aceasta ocazie, patronul de la FCSB a fost intrebat si de cel mai important subiect al momentului, alegerile prezidentiale.

"Ce sa votez femeie presedinte? Pai ce am luat-o razna cu capul toti ne ducem pe miriste? Ca face domnle confruntare cu Iohannis? Pai daca esti barbat cum sa faci confruntare cu o femeie? Ce sa te confrunti cu o femeie? Ala e barbat, se confrunta cu o femeie? Ce idei poata sa aiba o femeie in fata lui? Am vazut ce idei! Nu sunt misogin, eu spun ce spune Sfanta Scriptura, ce spune in Biblie Iisus Hristos si Apostolul Pavel. Nu se poate femeie presedinte. Asa scrie in Biblie", a declarat Gigi Becali.

coral