Muzicianul Keo a lansat peste 30 de piese si videoclipuri, din care trei au ajuns nr. 1 in topuri si alte noua au intrat in top 20. S-a nascut in Romania, dar a locuit de mic in Elvetia, acolo unde a inceput sa cante cu mai multe trupe live in festivaluri de muzica, ajungand chiar sa deschida show-ul lui David Bowie in Festivalul de la Montreux.

Cariera lui Keo in Romania a inceput in 2005 cu piesa “Azi vii maine pleci”. Piesa a ajuns repede number one in topurile romanesti si s-a mentinut peste opt luni in clasament – un record de longevitate in topuri. Pe data de 21 iunie, Keo si-a sarbatorit ziua de nastere, fiind sarbatorit asa cum se cuvine de Misty, partenera sa de viata si, bineinteles, de fetita lor, Arya.

Artistului i s-a pregatit un tort delicios pe care era scris ”La multi ani, tati”, iar intreaga familie s-a bucurat de fiecare moment al petrecerii. Misty a a dus-o pe lume pe Arya la sfarsitul anului 2017, in decembrie. Misty si Keo au devenit un cuplu dupa ce artistul s-a despartit de cantareata Andreea Balan.

coral