Chiar inainte de primul tur al alegerilor pentru postul de presedinte, multe lucruri referitoare la cazul de la Caracal urmeaza sa fie lamurite. Pe 8 februarie, FBI a preluat de la anchetatorii romani mai multe probe, iar americanii au precizat ca rezultatul in privinta osemintelor ajunse la analiza urmeaza sa fie trimis in 45 de zile. Iar vineri, 8 noiembrie, acest termen expira.

In acest fel, urmeaza sa fie clar daca osemintele din liziera apartin sau nu Luizei Melencu. „Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat si tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost facut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, si tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au niste rebuturi, niste oase din care nu mai poti scoate ceva„, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, la Romania TV.

S-a aflat unde a ingropat-o Gheorghe Dinca pe Alexandra?!

Alexandra Macesanu este ultima tanara pe care Gheorghe Dinca a rapit-o apoi, se pare, ar fi omorat-o. Dar ancheta este departe de a se fi incheiat. Astfel, o echipa a cautat osemintele fetei de 15 ani la cimitirul din Caracal.

Se suspecteaza faptul ca acestea ar fi ascunse chiar in mormantul parintilor monstrului din Caracal. “Au intrat in cimitir, m-au intrebat care e mormantul familiei lui Dinca Gheorghe si le-am aratat. Aici, au verificat daca umblase cineva la stratul de beton”, a declarat, pentru libertatea.ro, seful groparilor din cimitir.

coral