Bianca Dragusanu urmareste emisiunea fenomen Exatlon, iar la primul sezon a avut si un favorit. Este vorba despre Giani Kirita "The King", cel pe care ea il vedea marele castigator al concursului. Vedeta a apreciat felul in care fostul dinamovist si-a mobilizat echipa, dar si glumele lui spumoase.

 "Giani este un personaj deja. A aratat cat de puternic este. Are foarte multi fani, iar eu am crezut pana in ultima clipa ca nu va fi eliminat in primul sezon, doar era liderul echipei lui. Acesta a fost insa votul publicului, dar nu si al meu. Competitia Exatlon are inca multe de oferit, ne tine in continuare in suspans si le tin pumnii in continuare participantilor", a declarat Bianca Dragusanu acum ceva timp.

Bianca Dragusanu a vorbit despre Giani Kirita. Cei doi au fost surprinsi impreuna acum cativa ani.

Interesant este ca in perioada cand ambii erau concurenti la "Dansez pentru tine" Giani Kirita si Bianca au iesit de mai multe ori impreuna si chiar s-a speculat ca ar fi fost ceva intre ei.

 In urma cu un an, un fan al emisiunii Exatlon a trimis pe adresa pont@wowbiz.ro cateva imagini cu cele doua vedete, care datau din urma cu mai bine de sapte ani.

La vremea respectiva, concret in 2012, cei doi au participat, dupa cum v-am spus si mai sus, la show-ul „Dansez pentru tine”, in calitate de concurenti.

 Bianca avea, pe atunci, o relatie cu Adrian Cristea, in timp ce fostul capitan de la Dinamo iesea cu mai multe domnisoare, printre care si Andreea Tonciu.

coral