Cele 4 cluburi Rotaract și Interact din Cluj-Napoca (Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Visio, Rotaract Samvs, Rotaract Cetățuie și a clubului Interact Cluj-Napoca) organizează cea de-a 7-a ediție a proiectului național “O Cană de Fericire”. Acesta este un proiect caritabil cu scopul de a implica comunitatea în nevoile ei și de a demonstra că împreună reușim să creăm lucruri minunate pentru societate.

Evenimentul are loc în perioada 4-8 decembrie 2019, între orele 12:00-22:00 la Iulius Mall. 

"În acest an ne-am unit forțele pentru a ajuta clinica “Dominic Stanca”. Așadar, profiturile obținute din cănile de fericire vor merge anul acesta spre Clinica Obstetrică Ginecologie “Dominic Stanca ” pentru a construi o secție nouă de internări de zi. Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea comunității în care trăim", precizează organizatorii.

Ultimele ediții ale proiectului au avut drept scop aducerea zâmbetului pe chipurile copiilor din Iacobeni. Situația delicată în care se afla școala și spațiul de joacă al școlii s-a schimbat după ce cele 4 cluburi Rotaract au decis să dea o mână de ajutor și să reabiliteze școala înainte de începerea anului școlar 2018-2019. Mergând pe principiul “O poză face cât 1000 de cuvinte”, pe acest link vă prezentăm o parte din ceea ce am reușit să realizăm.

"Așadar, vă așteptăm între 4 și 8 decembrie la O Cană de Fericire Cluj-Napoca 2019, pentru a contribui împreună la oferirea unor condiții mai bune femeilor internate la clinica “Dominic Stanca” și să stăm de povești la o cană de vin fiert", mai adaugă cei de la Rotaract.

coral