Cea mai buna prietena a Luizei Melencu a cedat de ziua ei… fata rapita de Gheorghe Dinca ar fi implinit ieri 19 ani. Anda era foarte apropiata de tanara ucisa cu bestialitate de monstrul din Caracal si a asternut un mesaj emotionant pentru aceasta. Monica Melencu i-a lasat un comentariu ravasitor.

Cea mai buna prietena a Luizei Melencu, fata despe care Gheorghe Dinca a spus ca a violat-o si a ucis-o, a scris ieri un mesaj sfasietor pe contul ei de Facebook.

„As vrea sa iti pot spune ca esti minunata si ca te iubesc enorm. Tu iti vei avea locul in inima mea, mereu, orice s-ar intampla. Esti persoana fara care cineva poate trai doar daca nu te-a cunosct niciodata. Imi este tare dor de tine, Lulu meu!” este mesajul Andei Cristina, cea mai buna prietena a Luizei Melencu. Imediat mama tinerei a comentat la postarea ei si i-a scris: „Luiza o sa vina, o sa vina sora ta cum o considerai”.

Luiza Melencu a fost rapita de Gheorghe dinca in urma cu aproape opt luni. Monstrul din Caracal le-a marturisit anchetatorilor, la un moment dat, ca, dupa ce a violat-o pe tanara timp de trei luni, a ucis-o si a aruncat trupul in Dunare. Potrivit unor surse sigure, criminalul ar fi declarat ca a luat decizia s-o ucida pe Luiza Melencu la jumatatea lunii iulie, dupa ce-ar fi aflat ca dosarul disparitiei fetei a fost preluat de DIICOT. Ulterior, el si-a schimbat declaratia si a spus ca i-a ars corpul. Saptamana trecuta a fost arestat si unul dintre complicii asasinului.

coral