Raluca Marina are o poveste usor controversata la ”Puterea Dragostei”! Blondina careia i se spune ”Plusica” poate frange inimile oricarui barbat cu frumusetea ei, dar oare care este motivul principal pentru care nu si-a format, inca, o relatie in emisiune?

 Are forme apetisante si uneori se imbraca provocator, iar acest lucru nu este trecut cu vedere de catre ceilalti concurenti din Casa ”Puterea Dragostei”. Raluca Marina nu a reusit sa-i cucereasca total inima lui Daniel, iar dupa o luna si jumatate dupa ce el a parasit Casa Baietilor, ”Plusica” a renuntat sa il mai astepte, in speranta ca ar putea forma un cuplu.

In urma cu o zi, ”Plusica” a facut un live prin care a comunicat cu admiratorii ei. Blondina sustine ca nu isi mai doreste sa stea in Casa Puterea Dragostei, luni dorind sa plece din emisiune si sa se intoarca, inapoi, in Romania, la familie. In filmulet, Marina explica si motivul pentru care isi doreste sa paraseasca Casa Fetelor.

”Rabdarea mea a luat sfarsit. Am avut rabdare si l-am asteptat pe Daniel in special. Si am spus ca daca se va intampla sa faca cineva sa ma indragostesc, eu abia astept, dar nu s-a intamplat. E o luna jumate de cand a plecat Daniel”, spusese Marina.

coral