Desi parca ieri ne-am bucurat de venirea verii, peste cateva zile va trebui sa ne luam ,,la revedere” de la acest anotimp superb si sa intampinam cum se cuvine toamna. Ce-i drept, doar calendaristic pentru ca din punct de vedere al temperaturilor, cu siguranta vom simti ca inca este vara macar jumatate din luna septembrie. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Probabil va pregatiti de ultimele evenimente ale verii, ultimele petreceri de nunta sau de botez, ultimele petreceri tip cocktail sau aniversari in aer liber. Asa ca aveti nevoie de tinute pe masura. Si ne adresam exclusiv doamnelor si domnisoarelor astazi. Desi ne pare rau ca se termina vara si ca nu vom mai purta rochii vaporoase, rochii care sa aiba culoarea cerului sa a lanurilor de floarea soarelui, rochii cu imprimeuri viu colorate, asta nu inseamna ca toamna nu ne va provoca din punct de vedere stilistic.

Pana sa vorbim despre rochii de toamna si despre ce vom purta la evenimentele din acea perioada (pentru ca stim cu totii ca vor mai fi, cu toate ca mai putine), va prezentam cele mai frumoase rochii de seara, care sunt perfect de purtat la final de vara si de ce nu si la inceputul toamnei, cat temperaturile inca mai tin cu noi. Si nu orice fel de rochii, ci rochii cu pene.

Cu siguranta ati observat ca in ultimii ani, au inceput sa revina in trend aplicatiile tip pene, paiete, pietricele si asa mai departe. Este un trend foarte frumos, pentru ca doar cateva pene aplicate unei rochii aparent simple ii pot schimba total designul si o pot face mult mai atractiva. Iar in continuare o sa va prezentam cateva dintre rochiile noastre preferate de seara, cu pene.

Rochia neagra nu se va demoda niciodata. Stim cu totii ca este alegerea potrivita pentru momentele in care nu stim cum sa ne imbracam la un anumit eveniment, daca vrem sa fim elegante ori daca vrem ca accentul sa cada pe pantofi sau accesorii. Insa, nu alegeti o simpla rochie neagra! Rocomandarea noastra este Rochia de seara neagra Fofy cu pene si flori 3D. Aceasta este croita asimetric, este realizata din tafta, talia este accentuata cu o betea din acelasi material ca si fusta, iar bustul este decorat cu flori 3D. Penele sunt aplicate in zona umerilor si fiind foarte usoare, se vor vedea superb cand mergeti sau cand dansati, miscandu-se la orice adiere a aerului.

Daca va doriti putina culoare, Rochia midi roz cu bust din tul brodat si pene la umar. Este perfecta pentru a fi purtata la o petrecere de nunta, la o aniversare, la propria zi de nastere (daca o organizati intr-un local deosebit). Fusta plisata ii confera un plus de eleganta, iar penele amplasate in zona umerilor o transforma intr-o rochie pentru ca veti fi foarte admirata.

Iar pentru evenimentele deosebite, poate pentru o gala sau daca sunteti nasa, va recomandam Rochia de lux din tafta lunga cu broderie si pene in talie. Este o rochie deosebita, demna de o printesa moderna, de o femeie care isi doreste un look sofisticat, cu bun gust.

Dupa cum puteti vedea, penele aplicate pe rochii schimba total design-ul acestora. Voi ati purta aceste rochii? 

Sursa foto: https://www.inpuff.ro/produs/rochie-de-lux-din-lurex-bej-si-negru-cu-pene coral