Diana Dumitrescu mai are putin timp pana va aduce pe lume primul ei copil, mai exact in luna septembrie. Chiar daca s-a ”rotunjit” un pic, vedeta profita din plin de vara, fiind prezenta destul de des la malul marii, la Mamaia.

Pana acum, actrita s-a bucurat de o sarcina fara probleme, iar asta a ajutat-o foarte mult. A mers in vacantele planificate, dar si pe litoralul romanesc, unde si-a expus, mandra, burtica de gravida. Daca, de fiecare data, Diana a ales costume de baie intregi, protejandu-si burtica de razele soarelui, ei bine, acum a purtat un costum de baie din doua piese.

Acompaniata de sotul ei, blondina a stat mereu sub umbrela, respectand cu sfintenie sfaturile medicilor.  “Deocamdata nu prea mai am voie sa fac nimic. Ma aplec foarte greu, nu am voie sa ma plimb. O sa stau sub umbrela. Am voie sa beau apa, beau cafea dimineata, este un tabiet la care n-am putut sa renunt. Am mai baut doua degete de vin la o cina, mi-a zis doctorita ca e OK”, spunea Diana Dumitrescu recent.

A anuntat ca este insarcinata dupa trei luni

In varsta de 35 de ani, Diana Dumitrescu a dezvaluit, la inceputul primaverii, ca urmeaza sa devina mama pentru prima data. Ea a publicat o fotografie in care isi etala cu mandrie burtica de graviduta. Actrita a aflat marea veste in timp ce se afla intr-un city-break.

“Sunt absolut in al noualea cer! Sunt extrem extrem de fericita! Nu-mi vine sa cred. Abia am trecut de primele trei luni, inca ma obisnuiesc, inca ma uit in oglinda. Ceva e acolo si creste. Am fost la ecograf, i-am auzit inimioara, e bine, asteptam in doua-trei zile sa vedem ce este. Eu imi doresc un copil fie sanatos, iar el isi doreste un baiat, ca orice barbat.

Am asteptat 10 ani sa raman insarcinata. Parintii sunt in culmea fericirii. Eu mai am o nepotica, dar parintii lui vor fi bunici pentru prima data. Sunt mai agitata si mai nervoasa, dar majoritatea zilelor ma odihnesc. Nu mananc pentru doi, dar mananc de toate. Deja am luat cinci kilograme”, a marturisit Diana Dumitrescu, in urma cu ceva timp.

Diana Dumitrescu se afla la a doua casnicie

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 in Constanta) a devenit sotia lui Alin Boroi in cadrul unei ceremonii care a avut loc, in mare secret, anul trecut. Vestea ca au facut nunta a fost data de actrita pe 16 septembrie 2018. In toamna lui 2017, frumoasa vedeta a povestit, in cadrul unui interviu, cum a fost ceruta in casatorie: “Am fost ceruta in casatorie in iarna. A cazut in genunchi si mi-a zis: vrei sa fii sotia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsa. S-a intamplat in ajun de Craciun, cand ne dadeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se afla la a doua casatorie. In trecut, actrita, care este cunoscuta publicului din tara noastra gratie telenovelelor in care a jucat de-a lungul timpului, a fost casatorita cu Ion Ducu. coral