CFR Cluj a obtinut o victorie mare in prima etapa a grupelor Europa League, scor 2-1, in meciul cu italienii de la Lazio Roma.

Dan Petrescu a inceput aceasta partida ultra-defensiv, iar italienii au profitat de acest lucru si au pus rapid stapanire pe joc.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 25, cand Bastos a reluat cu genunchiul din cativa metri, dupa o lovitura de la coltul terenului.

CFR Cluj a reactionat cu greu, dar chiar si asa la pauza s-a intrat la egaliate, Ciprian Deac reusind sa egaleze din penalti in minutul 41.

La pauza, Dan Petrescu a mutat si l-a trimis pe golgheterul Omrani in locul lui Traore, iar CFR Cluj a aratat o fata complet diferita in partea secunda.

Omrani a scapat singur spre poarta in minutul 52, dar a sutat putin pe langa, spre disperarea lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a continuat insa sa preseze si sa fie tot mai ofensiva, iar golul de 2-1 a venit in minutul 75. Omrani a sutat in transversala, mingea i-a revenit si, dupa o faza incalcita, a reusit sa inscrie.

Ardelenii au avut astfel un start excelent in grupele Europa League si conduc in grupa E, cu 3 puncte. In cealalta partida din grupa, Rennes si Celtic au terminat la egalitate, scor 1-1.

Etapa urmatoare, CFR Cluj se va deplasa la Celtic, pe 3 octombrie de la ora 22:00, iar Lazio va primi vizita lui Rennes.

coral