Veste crunta joi, dupa amiaza! O persoana s-a aruncat in fata metroului care sosea in statia din Piata Romana si a murit pe loc. La fata locului au aparut politistii dar si medicii de pe ambulanta. Nu s-a stiut daca persoana decedata este femeia sau barbat.

Dupa ce trupul neinsufletit a ajuns la IML s-a constatat ca persoana este o femeie.

In plus, se pare ca se confirma ipoteza sinuciderii si nu a fost vorba de un accident, potrivit Observator.tv. Se pare ca femeia a intrat in tunel de la linia 2, sensul spre Universitate. Un alt caz socant a avut loc cu o zi inainte, tot la metroul bucurestean, unde un baiat de 18 ani a fost salvat in ultima clipa inainte de a se arunca in fata metroului.

„Metrorex informeaza ca, astazi, 03.01.2019, incepand 15:00, circulatia trenurilor de metrou este reorganizata pe Magistrala 2 de metrou. Reorganizarea este facuta ca urmare a lovirii unei persoane de catre un tren de metrou, posibila tentativa de suicid. Urmeaza ca ancheta de cercetare sa stabileasca conditiile in care s-a produs evenimentul. La fata locului au ajuns atat echipele medicale SMURD, cat si Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor. Metrorex va comunica reluarea circulatiei trenurilor de metrou in conditii normale”, se arata in comunicatul emis de METROREX.

coral