O tanara in varsta de 26 de ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod infiorator. Femeia se afla impreuna cu sotul sau in microbuzul distrus luni seara de un TIR im localitatea Bujoreni, Valcea.

Un microbuz in care se aflau 12 persoane a fost lovit puternic si rasturnat dupa impactul cu semiremorca unui TIR condus de un cetatean de 34 de ani, din Belarus.

Geanina era din localitatea Daesti si a fost singura victima a gravului accident, care a ramas incarcerata in microbuz. Din cauza ranilor foarte grave, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Tanara a fost scoasa de catre pompierii de la Descarcerare, apoi a fost transportata in stare crtica la spital, unde a fost imediat dusa in sala de operatii. Peste noapte, tanara a murit la Spitalul Judetean Valcea.

Spre deosebire de Geanina, sotul sau, care se afla in microbuz alaturi de ea, nu a fost grav ranit, iar acum este in afara oricarui pericol.

Geanina plansa de toata lumea

Vestea ca Geanina nu mai este i-a cutremurat pe toti cei care au cunoscut-o si au iubit-o. Pe pagina sa de Facebook curg mesajele de condoleante, in care toti isi exprima parerea de rau ca Geanina a murit mult prea devreme.

„Ingerul nostru, nu pot sa cred”, au transmis oamenii socati.

coral