Catalin Maruta a dezvaluit cine il ajuta pe el si pe sotia sa cu cresterea celor doi copii pe care ii au.

Cantareata Andra si prezentatorul de televiziune Catalin Maruta au un ajutor de baza in cresterea celor doi copii ai lor. Cea care ii ajuta este mama Andrei. Catalin Maruta a avut numai cuvinte de lauda la adresa soacrei sale.

„Cu mama soacra ma inteleg extraordinar. Este o femeie exceptionala, e cea mai buna bunica, ne ajuta cu copiii, e bunica ideala, le cumpara mereu cate ceva. Si gateste extraordinar”, a dezvaluit Catalin Maruta in emisiunea Click! Live.

Andra este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania. De-a lungul anilor a scos numeroase melodii care s-au bucurat de succes la public. Artista este considerata ca fiind posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine de pe scena muzicala din Romania. Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul romanesc. S-au casatorit in anul 2008. Andra si Catalin Maruta au impreuna doi copii: David si Eva. Andra si Catalin Maruta s-au cunoscut in 2005, iar trei ani mai tarziu si-au oficializat relatia. Cununia religioasa a avut loc in data de 23 august 2008 la Targu-Jiu, orasul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Catalin Maruta si Andra au avut cununia civila in 10 august acelasi an, la Primaria Sectorului 3 al Capitalei, nasi fiindu-le Dana si Cornel Ciocan.  Nasii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj si partenera lui de viata, Ana Maria.

coral