Florin Pastrama a fost implicat luni intr-un scandal monstuos, unde a mancat o bataie sora cu moartea. Partenerul lui Birgitte Sfat s-a ales cu mai multe rani si cu fata tumefiata.

Potrivit click.ro, Florin Pastrama a fost batut de doua persoane de etnie roma. In urma cu ceva timp, Brigitte si Florin au dat 400.000 de euro pe un teren executat de banca. S-au dus acolo sa marcheze bunul, dar fostii proprietari s-au razbunat crunt pe barbat.

”Brigitte si Florin au cumparat o creanta a unei banci. Cand s-au dus la intarusat, au sarit tiganii pe ei cu tarnacoapele. I-au spart capul lui Florin si a avut nevoie de ingrijiri medicale. A ajuns si politia ulterior”, a povestit surse din anturajul celebrului cuplu.

Brigitte si Florin Pastrama, afacere de sute de mii de euro

De curand s-a aflat ca Brigitte si Florin Pastrama au pus impreuna bazele unui proiect de sute de mii de euro. Este vorba despre lucrarile demarate de afacerist in vederea contruirii unui mini cartier de vile in Stefanesti, la finalul anului 2018. El s-a indragostit de fosta sotie a lui Ilie Nastase in timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou inceput” de la Pro TV. Dupa ce au devenit sot si sotie in vara acestui an, cei doi parteneri si-au unit fortele ca sa dea o lovitura frumoasa in domeniul imobiliar.

coral