Au fost formulate mai multe ipoteze in cazul mortii fulgeratoare a lui Cornel Gales. Stabilit in Spania, Cornel Gales a fost implicat intr-un accident de circulatie si a murit dupa ce masina s-a rasturnat.

„Accidentul a avut loc sambata pe 30 (n.red. – noiembrie), nu duminica pe 1 (n.red.- decembrie), la orele 18.00. Masina nu era ceea ce se spune pe la televizor si ceea ce se arata prin ziarele din Romania. Nu a mai fost o alta masina implicata in accident, o singura masina a fost implicata in accident. A pierdut controlul volanului, au iesit de pe autostrada, s-au rasturnat si aia s-a intamplat. Cornel nu avea centura de siguranta, a iesit prin trapa si a murit”, a declarat, pentru Antena Stars, bunul prieten al lui Cornel Gales, Adrian.  Bineinteles, informatiile oferite de el sunt extraordinare, insa numai ancheta politistilor va stabili toate circumstantele in care s-a produs accidentul.

Cornel Gales, ultimul mesaj pe WhatsApp

Potrivit activitatii sale de pe WhatsApp, Cornel Gales a fost ultima oara activ in jurul orei 02:32. Atunci a intrat, pentru ultima oara, pentru a-i scrie cuiva un mesaj. Nu stim cine, momentan, dar stim un lucru: este ultima persoana care a vorbit cu el.

Cornel Gales, ultimele clipe din viata

Prietenul lui Cornel Gales a mai declarat ca acesta nu se ducea catre vreun restaurant si nu venea de la ”chef”. Chiar mancasera impreuna, cu doua ore si jumatate inainte de cumplitul accident.

„Am mancat impreuna cu doua ore si jumatate inainte. La ora 17.25 m-au sunat si eu eram intr-un centru comercial, la cumparaturi, si m-au intrebat daca ma intorc si la jumatate de ora a murit Cornel, au facut accident. Ma sunase Sorin, Cornel era cu el. Si nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevarat! Noi pur si simplu am vorbit pe la 12:30 sa ne vedem sa mancam, sa mergem la un restaurant in care mergeam de obicei, ne-am intalnit acolo pe la ora 14.00. Toata lumea venea de acasa, nu venea de la nicio distractie. Eu am plecat la 15:30 de acolo (n.red. – este vorba despre restaurant), iar ei au ramas in continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 si la 5 – 10 minute dupa ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casa”, a mai spus Adrian, prietenul lui Cornel Gales, pentru Antena Stars.

coral