Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman formează un cuplu de mai bine de câțiva ani. Cei doi se iubesc enorm și arată asta zilnic, atât prin postări, cât și prin rolurile prin care le au în serialele românești. De curând, artista a postat o poză care a pus pe gânduri pe toată lumea.

Cristina și Vlad sunt printre cei mai buni actori din categoria de tineri de la noi din țară. Sunt foarte talentați și asta se vede cu ochiul liber în toate proiectele în care cei doi au jucat împreună. Se iubesc foarte mult, nefiind implicați niciodată în scandaluri.

Recent, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Cristina a postat pe contul de Instagram o poză în care apare alături de Vlad. Fotografia este frumoasă, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată. Însă un detaliu în plus ne-a atras atenția mai mult ca niciodată, fanii fiind de aceeași părere.

Sub ursulețul de pe puloverul roșcățicăi, se pare că se ascunde un început de burtică. Momentan nu știm nimic sigur, replicile fanilor la postarea Cristinei uimind pe toată lumea: “Criss ești însărcinată??? Cristina este însărcinată!”. Oare să fie adevărat și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor deveni părinți sau este doar modelul puloverului care nu stă cum trebuie?!

coral