Cristina Siscanu se afiseaza in ipostaze din ce in ce mai provocatoare in ultima perioada de timp. In cea mai recenta fotografie postata pe internet, aceasta si-a scos bustul la inaintare.

Dupa ce a reusit sa slabeasca, sotia fostului prezentator de televiziune Madalin Ionescu a devenit din ce mai indrazneata. Constienta de atuurile fizice pe care le are, Cristina Siscanu se afiseaza din ce in ce mai des in tinute sumare, care sa-i puna in valoare fizicul.

In cea mai recenta fotografie pe care a postat-o pe contul de socializare, jurnalista apare in sutien, cu bustul la inaintare. Cristina Siscanu are un decolteul impresionant, care atrage toate privirile ca un magnet.

„Ti se vede sfarcul stang”, „Foarte frumoasa”, „iar ai simtit nevoia sa iti arati sanii pe FB”, „Minunata”, „cristina, tu esti frumoasa oricum, dar de ce simti tu nevoia sa postezi in fiecare zi cate o poza? Nu te oboseste? Cred ca tu simti nevoia de apreciere… Aici, de exemplu, ti se vede mamelonul. Nu e frumos si nu iti fac cinste astfel de postari. Stiu ca esti o femeie desteapta, categoric se vede, toata lumea stie. dar, ca sa fii respectata, fii mai retinuta cu postarile provocatoare”, au comentat internautii la vederea fotografiei cu Cristina Siscanu in sutien.

Fostul prezentator de televiziune Madalin Ionescu este casatorit cu Cristina Siscanu de cativa ani. Aceasta este cea de-a doua casnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au impreuna o fetita, Petra.  Din primul mariaj, Madalin Ionescu are doi copii: Stefania si Filip.

coral