Cristina Spatar este o mamica dedicata. Vedeta acorda tot timpul sau liber celor doi copii pe care ii are.

Separata de cel care i-a fost sot, omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spatar se imparte intre cariera sa si  familie, mai exact cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Acestora le dedica tot timpul ei liber. Artista a facut marturisiri despre viata sa de mamica intr-un interviu pentru thewoman.ro.

„Familia mea inseamna copilasii mei. Am facut multe fertilizari in vitro ca sa ii pot avea – doi copii frumosi si extrem de destepti: Aida (6 ani) si Albert (9 ani). Dupa casatorie, mi-am dorit enorm copii si nu reuseam, insa Dumnezeu m-a ajutat.

Este greu, crede-ma, sunt nopti in care nici nu mai dorm, gandindu-ma cum sa fac sa intind ziua, sa aiba mai multe ore. Si undeva, cineva, cred ca mereu are de suferit. Nu cred ca exista perfectiune, iar eu nu sunt femeia aia care se trezeste chiar la 4 dimineata. Ma trezesc si eu la 6:30. Incerc sa fac si sport, incerc sa fac din toate cate putin si sa le fac bine. Nu cred ca exista o cheie a succesului, insa incerc sa fac tot ceea ce imi sta in putinta ca sa ii fac fericiti, sa le acord cat de mult timp pot ca sa fie fericiti si mandri de mamica lor”, a declarat Cristina Spatar.

Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor. Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna.  Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu  o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

coral