Moartea lui Cornel Gales a venit fulgerator! Fostul sot al Ilenei Ciuculete si-a pierdut viata in urma unui accident rutier, produs in Spania. Trupul sau neinsufletit va fi repatriat zilele urmatoare, iar Cornel Gales va fi ingropat alaturi de "zanica".

Trupul lui Cornel Gales a fost depus la o capela din Spania, iar pe 10 decembrie, va fi repatriat. Inmormantarea fostului sot al Ilenei Ciuculete va avea loc doua zile mai tarziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Straulesti II din Capitala.

Spynews.ro va ofera detalii exclusive in cazul fostului sot al Ilenei Ciuculete. Pentru ultimul drum, Cornel Gales a fost imbracat intr-o camasa bleu marin cu mai multe elemente decorative si un pulover pe umeri, de culoare maro.

De asemenea, un detaliu ne-a atras atentia imediat: barbatul pare ca zambeste!

Cum va fi transportat trupul neinsufletit al lui Cornel Gales in Romania

Procedurile de repatriere sunt complicate si scumpe. Viviana, fosta iubita a lui Cornel Gales, este cea care se ocupa indepaproape de toate cele necesare. Trupul neinsufletit al fostului sot al Ilenei Ciuculete ar putea fi adus in Romania cu un dric, iar calatoria ar dura astfel doua zile. Sicriul va fi dotat cu aer conditionat, daca Viviana va alege aceasta varianta.

O alta varianta de transport a cadavrului ar fi pe cale aeriana. In acest caz, Cornel Gales ar fi asezat intr-un sicriu de zinc. La priveghi, daca va fi adus cu avionul, nimeni nu va putea sa-l vada, dat fiind faptul ca deschiderea acestui tip de sicriu este imposibil.

coral