Laurentiu Reghecampf a trait o drama cumplita pe care doar parintii care si-au pierdut un copil ii inteleg suferinta cu adevarat. Fiica lui din prima casatorie s-a stins din viata in urma unei boli necrutatoare. Cu fosta sotie, celebrul antrenor are si un baiat, care se intelege de minune cu fratii lui vitregi: Bebeto, Sarah si Rebecca. De altfel, Luca, in varsta de 18 ani, are o relatie foarte buna cu sotia tatalui sau, Anamaria Prodan.

Cum a murit fetita lui Laurentiu Reghecampf

In trecut, Laurentiu Reghecampf (44 de ani) a fost casatorit in trecut cu Mariana Pfeiffer, iar in timpul mariajului lor s-au nascut o fata si un baiat. Din nefericire, Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la doar o luna dupa ce parintii ei i-au aniversat primul anisor. Micuta lor s-a stins din viata din cauza unei malformatii congenitale la inima. Dupa divort, Luca a ramas in grija mamei, alaturi de care locuieste in Germania. Cu toate acestea insa, el a facut naveta intre Romania si Emiratele Arabe Unite, unde locuieste mai mult timp tatal sau, Laurentiu Reghecampf si sotia acestuia, Anamaria Prodan.

Celebra impresara i-a daruit sotului ei un baietel, care ii poarta numele. Laurentiu Reghecampf Jr este alintat de apropiati Bebeto si se intelege de minune cu fratele sau vitreg, dar si cu surorile vitrege: Sarah si Rebecca Dumitrescu.

Laurentiu Reghecampf are cu baiat cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV si fotomodel roman. A activat ca presedinte de club la CS Buftea in liga a doua, presedinte de club la FC Snagov in liga a doua, presedinte executiv la FC Universitatea Cluj si manager general in Liga 1 la FC Gloria Bistrita si Concordia Chiajna. Celebra impresara are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au casatorit in 2008.

Anamaria Prodan are o sora mai mica: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuieste de foarte multi ani in America, unde s-a casatorit cu un fost luptator de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

coral