Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit civil, în urmă cu două zile, iar cei dragi le-au fost alături la cel mai important eveniment din viața lor. După ce Ilie Năstase a declarat că nu îi urează nimic fostei lui soții, bruneta a reacționat și a declarat că nu se aștepta la asta din partea fostului tenismen.

Mai mult, se pare că Brigitte nu are niciun gând să îl invite pe Ilie Năstase la nunta sa cu Florin Pastramă, după cum spun apropiații. „Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru”, a declarat una dintre prietenele brunetei, relatează revista VIVA!.

Fostul tenismen, Ilie Năstase nu a rămas indiferent și a reacționat după ce Brigitte și Pastramă s-au căsătorit civil. „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen, potrivit click.ro.

coral