Scenele traumatizante traite de Sorina, fetita tarata cu mascatii din casa asistentilor maternali, au scandalizat intreaga Romanie, iar unele dintre vedetele de la noi au reactionat in acest caz. Printre persoanele publice care si-au spus parerea se numara si Loredana Chivu. Cei mai multi dintre fanii ei i-au dat dreptate si cu totii au reactionat la apelul lansat de aceasta. Sorina implineste maine opt ani.

Loredana Chivu, primele reactii dupa ce a vazut imaginile cu Sorina

La scurt timp dupa ce a aflat despre drama Sorinei, Loredana Chivu a distribuit un articol in care era relatat episodul petrecut vinerea trecuta si a scris un mesaj acid: “Nenorociti de oameni!!!!!!”, dupa cum se poate vedea in galeria foto a articolului.

Ulterior, fosta asistenta TV a lansat un apel disperat pe Facebook, unde si-a rugat prietenii si fanii sa voteze petitia facuta pentru ca fetita luata cu mascatii din casa asistentei maternale sa ramana in Romania. “Va rog din suflet, semnati petitia si distribuiti mai departe!”, a scris Loredana Chivu pe cunoscuta retea de socializare, unde a distribuit link-ul unde poate fi semnata aceasta petitie.

Loredana Chivu, fosta asistenta TV

Loredana Chivu (29 de ani) se ocupa cu modellingul, iar in urma cu cativa ani, facea echipa cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderata de Dan Capatos. In 2006, ea a urcat prima data catwalk-ul scolii de modelling care i-a apartinut lui Carmen Plesea. Ulterior, ea a apelat la numeroase operatii estetice, care au transformat-o foarte mult. Intr-un interviu mai vechi, vedeta a vorbit despre interventiile facute in cabinetele medicilor esteticieni.

“Aratam altfel (n.r.: la varsta de 16 ani), trasaturile sunt aceleasi, dar consider ca am evoluat in bine. Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru ca nu voiam sa ma dau cu gloss intruna. Arata mai bine asa. Toate femeile fac schimbari daca simt. Am trei interventii la sani, primele silicoane au fost un esec total. Am trecut de la minus 1 la cupa C sau D, la capitolul asta stau bine. La buze am injectii, ale mele sunt permanente, nu trebuie sa le refac periodic”, a declarat Loredana Chivu in cadrul unui interviu oferit in 2016.

coral