Pe Catalin Radu Tanase il stie toata lumea ca fiind unul dintre cei mai energici corespondenti ai Stirilor Pro Tv, insa, dincolo de camerele de filmat, jurnalistul isi joaca cu maiestrie rolul de tata, rol care-l prinde de minune.

Catalin Radu Tanase si-a inceput cariera in anul 1993 si in scurt timp a devenit unul dintre cei mai buni jurnalisti de teren din Romania, desfasurandu-si activitatea cu mult curaj si indarjire inclusiv in zone de razboi. Plecat in Irak sa relateze stiri de la fata locului, acesta a avut ocazia sa vada moartea cu ochii si la intoarcere si-a cerut de sotie iubita, pe Oana. Cei doi deveneau ulterior, in 2005, parintii unei fetite pe care au numit-o Carina Alexandra.

Din pacate mariajul s-a destramat destul de repede, iar cei doi si-au spus adio la inceputul anului 2008, despartindu-se in termeni amiabili si alegand sa ramana in relatii bune de dragul Carinei. Oana, stewardesa de profesie, si-a refacut viata amoroasa ulterior, alaturi de un chitarist rebel, insa despre Catalin Radu Tanase nu putem spune acelati lucru, cu toate ca a declarat intr-un interviu acordat revistei Viva ca este pregatit pentru acest pas.

Catalin Radu Tanase, in varsta de 45 de ani, profita din plin de timpul sau liber pentru a sta alaturi de fiica sa, cu atat mai mult cu cat Carina, la aproape 13 ani, incepe sa se transforme intr-o adevarata domnisoara. „Lucrurile se schimba, nu o sa mai fie fetita lui tata, printesa lui tata, o sa fie o domnisoara. Ma acomodez cu fiecare etapa. Nu mi-e chiar asa usor sa vad cum creste, este aproape cat mine si eu am 1,85 m inaltime.” – a declarat Catalin Radu Tanase la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Carina si tatal sau au o relatie foarte apropiata si deschisa, abordand cu usurinta orice tema de discutie. Catalin Radu Tanase recunoaste ca i-a fost greu sa treaca pragul si sa inteleaga ca fiica sa nu mai este un copil si ca trebuie tratata ca atare. Jurnalistul vede in aceasta unul dintre cei mai sinceri critici ai sai, iar Carina, la randul ei, isi admira enorm tatal si este foarte mandra de reusitele lui, cu toate ca nu stie inca daca-i va calca pe urme sau nu.

sursa: unica.ro

coral